• Dobro došli na stranicu GO HNS-a Grad Zagreb

  • 13. godina Božićnog druženja sa Centrom za rehabilitaciju Zagreb

  • Božićno druženje sa CRZ Zagreb

  • Ilica 61, 10000 Zagreb

    U dvorištu 1. kat, blizu Britanca

 

 Press konferencija GO HNS-a Grada Zagreba 

 

 

 

 

 

      

                                                            

 
 
 
Facebook i Youtube GO HNS-a
 
face Oyoutube
 
  
  

 

 

 

 

HNS DONJI GRAD PONOSAN JE NA SVOJE DOBITNICE NAGRADE "KREŠIMIR DŽEBA"

Donji grad 14101521. listopada 2015. - Hrvatska narodna stranka tradicionalne svake godine dodjeljuje nagradu Krešimir Džeba svojim istaknutim članovima za kvalitetan stranački rad, uspješne rezultate te izuzetan doprinos razvoju HNS-a.
 
Nakon 2006. godine kada je ovu nagradu primila gospođa Milka Anhalzer, nagrada Krešimir Džeba opet je stigla u Zagreb, i opet u Donji grad. Ovogodišnja lauretkinja  je dugogodišnja članica i jedna od najaktivnijih članica Podružnice Donji grad gospođa Vesna Roje za koju se može reći da je s punim pravom opravdavala status dobitnice zbog svog  besprijekoranog rada, lojalnosti i doprinosa na svim političkim i ljudskim razinama.
 
Podružnica Donji grad iznimno je ponosna na gospođu Roje, a kada se uzme u obzir činjenica da su u povijesti ove nagrade samo dvije nagrade pripale Zagrebu i to Donjem gradu, veselje je neizmjerno. Da je tome tako potvrdili smo i stranačkom proslavom u čast obiju naših članica, gospođe Roje i gospođe Anhalzer, a nevjerojatno zadovoljstvo priuštila nam je i predsjednica HNS-a gospođa Vesna Pusić dolaskom baš u svoju Podružnicu, među svoje najvjernije stranačke članove i prijatelje. Tom prigodom je gospođa Pusić istakla važnost i vrijednost rada svake Podružnice kao i nevjerojatne rezultate i ljudske kvalitete koje se njeguju u Podružnici Donji grad.
 
Proslavi su prisustvovali i naši saborski zastupnici i kandidati u I. izbornoj jedinici na predstojećim izborima, Sonja Koning i Igor Kolman, te naj-zastupnik Gradske Skupštine grada Zagreba Tomislav Stojak.
 
Gradska organizacija

Ilica 61, 10000 Zagreb 
Telefon: + 385 1 4846 106 
Fax: + 385 1 4846 107 
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

© Copyright 2020, Sva prava pridržana, HNS

 

HRVATSKA NARODNA STRANKA – LIBERALNI DEMOKRATI

    • STRANKA KOJA ZAGOVARA MODERNU, GRAĐANSKU
    • DRŽAVU JEDNAKOPRAVNIH I ZADOVOLJNIH GRAĐANA