• Dobro došli na stranicu GO HNS-a Grad Zagreb

  • 13. godina Božićnog druženja sa Centrom za rehabilitaciju Zagreb

  • Božićno druženje sa CRZ Zagreb

  • Ulica Nikole Tesle 8, 10000 Zagreb

    U dvorištu 1. kat, blizu Gajeve

 

 Press konferencija GO HNS-a Grada Zagreba 

 

 

 

 

 

      Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba

      Ulica Nikole Tesle 8

                                                            

 
 
 
Facebook GO HNS-a
 
face O
 
 
 
 
 
  

youtube

  

 

 

 

 

Izaslanstvo Gradske organizacije HNS-a Grada Zagreba predvođeno predsjednikom Željkom Uhlirom, zapalili su lampione u Vukovarskoj ulici

Izaslanstvo Gradske organizacije HNS-a Grada Zagreba predvođeno predsjednikom Željkom Uhlirom, zapalili su lampione u Vukovarskoj ulici i izrazili duboko poštovanje i zahvalnost prema svim žrtvama Domovinskog rata. Prema svima onima koji su svoju žrtvu utkali u našu slobodu i budućnost. Neka se nikad ne zaboravi i više nikad ne ponovi. #hns #hnsgradzagreb #vukovar #škabrnja #hrvatska

Vječna slava i hvala im

„Ovdje smo da izrazimo duboko poštovanje i zahvalnost prema svim žrtvama Domovinskog rata. Prema svima onima koji su svoju žrtvu utkali u našu slobodu i budućnost, a koju mi kao da ponekad, vraćajući se stalno u prošlost, trudimo se odbaciti. Njihova žrtva mora biti naša obveza da ne živeći prošlost, gradimo budućnost kakvu su i oni sanjali. Jedino tako žrtva Vukovara, Škabrnje i svih stradalih u Domovinskom ratu ima smisla. Neka se nikad ne zaboravi i više nikad ne ponovi. Vječna slava i hvala im.“- poručio je predsjednik HNS-a Stjepan Čuraj, uoči Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, položivši vijence i zapalivši svijeće na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata u Vukovaru, zajedno s Hns Vukovarsko-srijemske Županije.

U povodu blagdana Svih svetih

U povodu blagdana Svih svetih izaslanstvo HNS-a predvođeno saborskim zastupnikom HNS-a Predragom Štromarom, uz kojeg su bili i predsjednik SO HNS-a Jasmin Krizmanić, predsjednica ŽI HNS-a Karolina Juzbašić te članica Predsjedništva Suzana Žunić, položilo je vijence i zapalilo svijeće na zagrebačkom Mirogoju. Kako bi odali počast svima onima koji su nas zadužili od hrvatskih branitelja, svih zaslužnih građanki i građana Republike Hrvatske pa do osnivača i utemeljitelja HNS-a. "S ponosom se sjećamo ljudi koji su dali živote za samostalnost i stvaranje moderne Hrvatske i koji su, poput utemeljitelja HNS-a uvijek razmišljali o budućnosti i o tome kako će Hrvatska izgledati sutra. S posebnom zahvalnošću i pijetetom prisjećamo se naših velikana uz neizmjernu zahvalu na onome što su nam ostavili u nasljeđe.“- rekao je tom prilikom saborski zastupnik HNS-a Predrag Štromar.

Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

Pred nama je 18. studenog, Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje. Obilježimo ovaj Dan dostojanstveno, s pijetetom i zahvalom prema svima koji su svoju žrtvu ugradili u obranu Republike Hrvatske. Ljubazno vas molimo, da ovaj Dan obilježimo na način da u uvečer 17. studenog (četvrtak) zapalite lampione na ulicama i trgovima svojih gradova i općina te pri spomenicima poginulim braniteljima.

Svima vama želimo sretan Svjetski dan učitelja 5.10.

 
Poštovani odgojitelji, učitelji, nastavnici, odgajatelji i stručni suradnici, obilježavanje Svjetskoga dana učitelja prilika je još jednom zahvaliti na predanosti koju unosite u svoj posao te javno osvijestimo važnost obrazovanja i poziva kojeg ste odabrali.
 
Obrazovanje koje aktivno potiče cjelovit razvoj djece, približava ih svakodnevnom životu i osposobljava za suvremen život, svijet rada, zapošljavanje i/ili nastavak obrazovanja, jamac je društvenoga i ekonomskoga razvoja na nacionalnoj razini i spremnosti za globalne izazove.
 
Svima vama želimo sretan Svjetski dan učitelja te uspjeh i radost u radu s djecom i učenicima.
Gradska organizacija

 Ulica Nikole Tesle 8, 10000 Zagreb 
Telefon: + 385 1 4846 106 

email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

© Copyright 2022, Sva prava pridržana, HNS

 

HRVATSKA NARODNA STRANKA – LIBERALNI DEMOKRATI

    • STRANKA KOJA ZAGOVARA MODERNU, GRAĐANSKU
    • DRŽAVU JEDNAKOPRAVNIH I ZADOVOLJNIH GRAĐANA