• DOBRO DOŠLI NA STRANICU!

    Ulica Nikole Tesle 8,10000,Zagreb

 

 Press konferencija GO HNS-a Grada Zagreba 

 

 

 

 

 

      Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba

      Ulica Nikole Tesle 8

                                                            

 
 
 
Facebook GO HNS-a
 
face O
 
 
 
 
 
  

youtube

  

 

 

 

 

SEZONA JE OVRHA. OBRATITE PAŽNJU!

alt[b]Zagreb, 2. travnja[/b] - Podružnica HNS-a Trešnjevka-sjever organizirala je akciju podjele informativnih materijala građanima o problemima s kojima se mogu susresti u slučajevima ovrhe i njihovim zakonskim i građanskim pravima koja proizlaze iz primjene novog Zakona o ovrsi.

HNS je ovom akcijom želio upozoriti građane na nove okolnosti i informirati ih o njihovim pravima u vrijeme kada zbog smanjene nelikvidnosti i teške gospodarske situacije dolazi do sve većeg broja ovrha, kako na novčanim sredstvima, tako i na nekretninama i pokretninama. Iako je zakon stupio na snagu, građani nisu bili niti upozoreni niti upućeni u svoja prava i mogućnosti, te je upravo zato, u svrhu zaštite interesa, imovine i materijalnih dobara građana HNS odlučio pokrenuti ovu informativnu kampanju."Jer kada se radi o vašem novcu i vašoj imovini, bitno je znati!" poručuju trešnjevački HNS-ovci.


 

Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba

 Ulica Nikole Tesle 8, 10000 Zagreb 
Telefon: + 385 1

email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">iOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

© Copyright 2023, Sva prava pridržana, HNS

 

HRVATSKA NARODNA STRANKA – LIBERALNI DEMOKRATI

    • STRANKA KOJA ZAGOVARA MODERNU, GRAĐANSKU
    • DRŽAVU JEDNAKOPRAVNIH I ZADOVOLJNIH GRAĐANA