• Dobro došli na stranicu GO HNS-a Grad Zagreb

  • 13. godina Božićnog druženja sa Centrom za rehabilitaciju Zagreb

  • Božićno druženje sa CRZ Zagreb

  • Ilica 61, 10000 Zagreb

    U dvorištu 1. kat, blizu Britanca

 

 Press konferencija GO HNS-a Grada Zagreba 

 

 

 

 

 

      

                                                            

 
 
 
Facebook i Youtube GO HNS-a
 
face Oyoutube
 
  
  

 

 

 

 

Priopćenje povodom Međunarodnog Dana Žena

 
Kandidat za gradonačelnika Zagreba Željko Uhlir u povodu Dana žena
podijelio ruže djelatnicama Kliničkog centra Dubrava.
Sve žene bi trebale biti jednako zastupljene u društvu kao i muškarci. Sve žene zaslužuju imati jednaku priliku i jednaka prava kao i njihovi muški kolege prilikom izgradnje svojih karijera. U doba kad novac ne može zamijeniti zdravlje, žene koje su svojim nesebičnim davanjem pokazale što znači biti Čovjek zaslužuju makar mali znak pažnje ovoga društva, istaknuo je Željko Uhlir
 
Zagreb, 8. ožujka 2021. - „Na današnji dan želim još jednom izraziti duboku zahvalnost svim ženama koje rade s teškim bolesnicima, bilo da je riječ o liječnicama, medicinskim sestrama i pomoćnom tehničkom osoblju. Te žene rade u vrlo teškim uvjetima, fizički i psihički zahtjevnim situacijama, a kad dođu svojim kućama, nastavljaju osvoje poslove majki, odgajateljica, domaćica. Stoga želim još jednom ukazati na tu veliku požrtvovnost. U doba kad novac ne može zamijeniti zdravlje, žene koje su svojim nesebičnim davanjem pokazale što znači biti Čovjek zaslužuju makar mali znak pažnje ovoga društva“, istaknuo je kandidat za gradonačelnika Željko Uhlir.
 
U ime Ženske inicijative HNS-a s nekoliko se riječi okupljenima obratila i Donata Strbat. „Zalažemo se da žene budu jednako zastupljene u društvu općenito a posebno u tijelima vlasti kako na lokalnoj tako i na regionalnoj razini. Isto tako primijećeno je kako su žene koje su mijenjale hrvatsku povijest slabo zastupljene u nazivima ulica, trgova, parkova..stoga se zalažemo da žene općenito budu vidljivije u svim segmentima društva a posebice se zalažemo da se imena važnih žena iz hrvatske povijesti nalaze na trgovima, parkovima i ulicama gradova diljem lijepe nam Hrvatske.
 
Kandidat HNS-a Željko Uhlir okupljen je damama podijelio ruže naglasivši kako bi sve žene bi trebale biti jednako zastupljene u društvu kao i muškarci. „Sve žene zaslužuju imati jednaku priliku i jednaka prava kao i njihovi muški kolege prilikom izgradnje svojih karijera. Još uvijek se nalazimo pred raznim stereotipima no trebamo ih sve više razbijati. Možda će netko reći da je i ovo dijeljenje ruža jedan od njih, no ja vam od srca čestitam vaš dan, želim da svi znaju koliko ste nesebičnosti i plemenitosti uložile u svoj posao i želim vam svako dobro u budućem privatnom i poslovnom životu“, zaključio je na kraju susreta.
Gradska organizacija

Ilica 61, 10000 Zagreb 
Telefon: + 385 1 4846 106 
Fax: + 385 1 4846 107 
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

© Copyright 2020, Sva prava pridržana, HNS

 

HRVATSKA NARODNA STRANKA – LIBERALNI DEMOKRATI

    • STRANKA KOJA ZAGOVARA MODERNU, GRAĐANSKU
    • DRŽAVU JEDNAKOPRAVNIH I ZADOVOLJNIH GRAĐANA