• Dobro došli na stranicu GO HNS-a Grad Zagreb

  • 13. godina Božićnog druženja sa Centrom za rehabilitaciju Zagreb

  • Božićno druženje sa CRZ Zagreb

  • Ulica Nikole Tesle 8, 10000 Zagreb

    U dvorištu 1. kat, blizu Gajeve

 

 Press konferencija GO HNS-a Grada Zagreba 

 

 

 

 

 

      Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba

      Ulica Nikole Tesle 8

                                                            

 
 
 
Facebook GO HNS-a
 
face O
 
 
 
 
 
  

youtube

  

 

 

 

 

Pismo članovima GO HNS - a Grada Zagreba - Povjerenik Željko Uhlir

 

 

Poštovane kolegice i kolege,

ulazimo u doba godine kada se koriste godišnji odmori, odlazi se iz našega grada u neka druga mjesta, na odmore od svakodnevnice i svega onoga ili svih onih koji su nas zamarali kroz godinu. A ove godine je bilo toga puno. Osim virusa koji ne popušta, desio nam se i potres. Neovisno da li je netko od vas direktno pretrpio štetu od potresa, čujete što se sve govori u eteru, vidite kako se ponašaju oni kojima bi trebala biti prva briga grad Zagreb. Dugogodišnja nebriga prema gradu i njegovim stanovnicima ne može proći bez posljedica.

Imali smo nedavno parlamentarne izbore. Oni koji su se dobro organizirali su bili bolji, oni koji nisu odradili svoje zadaće su bili lošiji. Kada dođu izbori, kada treba zapeti i stati ispred svih, onda se prepoznaju lideri. Osobne taštine moraju se podrediti organizaciji, inače nema rezultata. A svrha političkog djelovanja se koncentrira u izborima i u konačnici ulaska u vlast kako bi se politički stavovi mogli realizirati.

HNS je jedina politička stranka koja je samostalno izašla na ove izbore. Usprkos napadima s lijeva i desna, ali i od naših do nedavno istaknutih članova, HNS je ostao parlamentarna stranka. I to samostalno. To je veliki uspjeh. Građani prepoznaju naše lidere, prepoznaju naš rad, reforme koje smo mi provodili za bolje sutra.

U gradu Zagrebu moramo ojačati našu organizaciju, moramo se pripremiti za lokalne izbore koji dolaze sutra. Predsjedništvo HNS-a je 8. srpnja donijelo odluku o raspuštanju gradske organizacije u gradu Zagrebu i imenovalo mene za povjerenika. Iz toga razloga pozivam vas sve koji ste zadržali dobru volju i entuzijazam da mijenjamo društvo oko nas, da promičemo građanske ideje, da izgradimo organizaciju dostojnu HNS-a i grada Zagreba. Građani traže oslonac koji je drugačiji od onih koji su ih godinama obmanjivali. HNS-u je prirodna okolina grad Zagreb kao kulturno, znanstveno, gospodarsko i političko središte. Zato pozivam vas, vrijedne članove HNS-a, da se angažirate i potaknete i druge koji razmišljaju poput vas, kako bismo zajedno mijenjali svoj grad. Idemo u izbore za grad Zagreb. Dokazali smo da možemo. Niti lijevo niti desno, samo naprijed.

Nakon godišnjih odmora, organizirat ćemo naše gradske izbore, podijeliti zadatke i s onima koji znaju, žele i mogu, ostvarit ćemo rezultat.

Srdačan pozdrav,

                                                                                                         

                     Povjerenik                                                                                                                   

 

                 mr. sc. Željko Uhlir

Gradska organizacija

 Ulica Nikole Tesle 8, 10000 Zagreb 
Telefon: + 385 1 4846 106 

email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

© Copyright 2022, Sva prava pridržana, HNS

 

HRVATSKA NARODNA STRANKA – LIBERALNI DEMOKRATI

    • STRANKA KOJA ZAGOVARA MODERNU, GRAĐANSKU
    • DRŽAVU JEDNAKOPRAVNIH I ZADOVOLJNIH GRAĐANA