• DOBRO DOŠLI NA STRANICU!

    Ulica Nikole Tesle 8,10000,Zagreb

      Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba

      Ulica Nikole Tesle 8

                                                            

 
 
 
Facebook GO HNS-a
 
face O
 
 
 
 
 
  

youtube

  

 

 

 

 

ŽENSKA INICIJATIVA: U DVA DANA, TRI AKCIJE!

unnamed 5Zagreb, 21. lipnja 2015. - Ženska inicijativa HNS-a Grada Zagreba nastavlja upoznavati građane sa svojom inicijativom "Rad vrtića u dvije smjene". Ove subote građani su anketirani na Trnju i u Donjoj Dubravi. HNS-ovim podružnicama u obje su se akcije pridružili saborska zastupnica i predsjednica Ženske inicijative Sonja König i voditelj HNS-ovog Tima za Grad Zagreb Kemal Kremić.
 
Na području podružnice Trnje, anketiranje je odrađeno na tržnici Savica, a od anketiranih građana svi su mišljenja da bi ova Gradska četvrt trebala imati bar jedan vrtić koji radi u dvije smjene. Podružnica Donja Dubrava svoju je akciju održala na tržnici Dubrava gdje je na uzorku od 200 anketiranih samo na jednom listiću zaokruženo "ne".
 
U nedjelju su članice Ženske inicijative HNS-a Grada Zagreba zajedno s podružnicom Sesvete ispitali građane što misle o radu vrtića u dvije smjene. Sesvečani velikom večinom također smatraju da bi bar jedan dječji vrtić u njihovoj blizini  trebao roditeljima omogućiti da svoje slobodno prijepodne provedu s djecom, a prije odlaska na posao odvedu ih u vrtić koji prima  djecu u drugoj smjeni.
 
Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba

 Ulica Nikole Tesle 8, 10000 Zagreb 
Telefon: + 385 1

email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">iOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

© Copyright 2023, Sva prava pridržana, HNS

 

HRVATSKA NARODNA STRANKA – LIBERALNI DEMOKRATI

    • STRANKA KOJA ZAGOVARA MODERNU, GRAĐANSKU
    • DRŽAVU JEDNAKOPRAVNIH I ZADOVOLJNIH GRAĐANA