• DOBRO DOŠLI NA STRANICU!

    Ulica Nikole Tesle 8,10000,Zagreb

 

 Press konferencija GO HNS-a Grada Zagreba 

 

 

 

 

 

      Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba

      Ulica Nikole Tesle 8

                                                            

 
 
 
Facebook GO HNS-a
 
face O
 
 
 
 
 
  

youtube

  

 

 

 

 

JAVNA TRIBINA: DIGITALNA EKONOMIJA U FUNKCIJI RAZVOJA GOSPODARSTVA

Tribina Digitalizacija 200Zagreb, 16. lipnja 2015. - Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba i Interesni odbor za gospodarstvo HNS-a Grada Zagreba pozivaju Vas na javnu tribinu s temom „Uloga digitalne ekonomije u razvoju hrvatskog i europskog gospodarstva“ u srijedu, 17. lipnja 2015. s početkom u 18:00 sati u prostorijama Tribine Grada Zagreba“, Kaptol 27.
 
Na tribini će biti predstavljena Strategija jedinstvenog digitalnog tržišta za Europu, koja je usvojena u svibnju 2015. i u  prioritetima je Europske komisije, koja je još 2010. donijela Digitalnu agendu.
 
Uvodničari tribine su Vedran Kružić, pomoćnik ministra u Ministarstvu gospodarstva, Daniel Hinšt, voditelj Službe za usluge i Centra unutarnjeg tržišta EU u Ministarstvu gospodarstva, a moderatorica Marija Duljković, predsjednica Interesnog odbora za gospodarstvo HNS-a Grada Zagreba.
 
Tribini će prisustvovati Sonja König, saborska zastupnica i potpredsjednica HNS-a Grada Zagreba, Tomislav Stojak, gradski zastupnik i potpredsjednik HNS-a Grada Zagreba i Vedrana Gujić, gradska zastupnica i članica Predsjedništva HNS-a Grada Zagreba.
Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba

 Ulica Nikole Tesle 8, 10000 Zagreb 
Telefon: + 385 1

email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">iOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

© Copyright 2023, Sva prava pridržana, HNS

 

HRVATSKA NARODNA STRANKA – LIBERALNI DEMOKRATI

    • STRANKA KOJA ZAGOVARA MODERNU, GRAĐANSKU
    • DRŽAVU JEDNAKOPRAVNIH I ZADOVOLJNIH GRAĐANA