• DOBRO DOŠLI NA STRANICU!

    Ulica Nikole Tesle 8,10000,Zagreb

 

 Press konferencija GO HNS-a Grada Zagreba 

 

 

 

 

 

      Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba

      Ulica Nikole Tesle 8

                                                            

 
 
 
Facebook GO HNS-a
 
face O
 
 
 
 
 
  

youtube

  

 

 

 

 

INICIJATIVA ZA RAD VRTIĆA U DVIJE SMJENE NA JARUNU

ZI Vrtici JarunZagreb, 7. lipnja 2015 - Članice Ženske inicijative HNS-a Grada Zagreba ove su nedjelje održale treću akciju s temom „Rad vrtića u dvije smjene“. Ovaj put akcija je održana kod Jarunskog jezera na području gradske četvrti Trešnjevka-jug.
 
Svi sudionici ankete, roditelji, bake i djedovi ugodno su iznenađeni s pokrenutom inicijativom. Osobito bake i djedovi koji pomažu mladim roditeljima u čuvanju djece nakon odlaska iz vrtića, a samim tim nemaju vremena za sebe. Oni se slažu se da bi grad trebao osigurati na području gradske četvrti jedan vrtić koji bi radio u dvije smjene kako bi roditelji koji rade u smjenama  što više vremena proveli sa svojom djecom.
 
Trenutno u Gradu Zagrebu radi samo jedan gradski vrtić u dvije smjene, radi se o dkečjem vrtiću "Bajka" koji se nalazi na području Trešnjevke-sjever. Uzorak od 50 anketiranih ispitanika pokazuje da čak 49 podržava dvosmjenski rad vrtića, dok je samo jedan ispitanik bio protiv.
 
Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba

 Ulica Nikole Tesle 8, 10000 Zagreb 
Telefon: + 385 1

email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">iOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

© Copyright 2023, Sva prava pridržana, HNS

 

HRVATSKA NARODNA STRANKA – LIBERALNI DEMOKRATI

    • STRANKA KOJA ZAGOVARA MODERNU, GRAĐANSKU
    • DRŽAVU JEDNAKOPRAVNIH I ZADOVOLJNIH GRAĐANA