• DOBRO DOŠLI NA STRANICU!

    Ulica Nikole Tesle 8,10000,Zagreb

 

 Press konferencija GO HNS-a Grada Zagreba 

 

 

 

 

 

      Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba

      Ulica Nikole Tesle 8

                                                            

 
 
 
Facebook GO HNS-a
 
face O
 
 
 
 
 
  

youtube

  

 

 

 

 

HNS-ove ČESTITKE POVODOM DANA ŽENA

DanZena 2015Zagreb, 8. ožujka 2015. - Povodom Međunarodog dana žena, Ženska inicijative HNS-a Grada Zagreba održala je nekoliko aktivnosti u sklopu kojih je svojim sugrađankama čestitala njihov dan.
 
U petak, zagrebačke HNS-ovke i HNS-ovci okupili su se ispred Prolaza sestara Baković kako bi već tradicionalno položili ruže na biste sestara po kojima je prolazu vraćeno ime na inicijativu HNS-a i tadašnje zastupnice u Gradskoj skupštini Morane Paliković-Gruden. Ruže je na biste položila predsjednica zagrebačkog HNS-a i ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak-Taritaš. Događaju su prisustvovali saborska zastupnica i predsjednica Ženske inicijative HNS-a Sonja König, gradski zastupnici Tomislav Stojak i Vedrana Gujić te predsjednica Ženske inicijative HNS-a Grada Zagreba Nevenka Blažević.
 
Subotnje jutro, članice Ženske inicijative HNS-a Grada Zagreba provele su u dijeljenju cvijeća prodavačicama sira i vrhnja na Dolcu, a Ženska inicijativa Trešnjevke-sjever prigodnim je poklonima darivala svoje sugrađanke na Trešnjevačkom placu.
 
Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba

 Ulica Nikole Tesle 8, 10000 Zagreb 
Telefon: + 385 1

email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">iOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

© Copyright 2023, Sva prava pridržana, HNS

 

HRVATSKA NARODNA STRANKA – LIBERALNI DEMOKRATI

    • STRANKA KOJA ZAGOVARA MODERNU, GRAĐANSKU
    • DRŽAVU JEDNAKOPRAVNIH I ZADOVOLJNIH GRAĐANA