• DOBRO DOŠLI NA STRANICU!

    Ulica Nikole Tesle 8,10000,Zagreb

      Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba

      Ulica Nikole Tesle 8

                                                            

 
 
 
Facebook GO HNS-a
 
face O
 
 
 
 
 
  

youtube

  

 

 

 

 

Aktivnost gradskog zastupnika!

 

[DOMOVI UMIROVLJENIKA NISU SMJELI POSKUPITI]

Na danas održanoj konferenciji za medije održanoj u Gradskoj skupštini pozvao sam gradonačelnika Milana Bandića i gradsku upravu da ponište odluku o poskupljenju usluga za smještaj u domove umirovljenika

„Ozbiljno razmislite o poništenju odluke o poskupljenju domova umirovljenika, povucite je. Ako imamo novaca u proračunu za školske udžbenike jer su nam djeca bitna za budućnost, ako imamo novaca za roditelje odgajatelje, ako ima novaca za sponzorirane priloge o recikliranju otpada koji se šalju uz tjednike i mjesečnike, onda mora biti novaca i za naše umirovljenike. Poništite tu odluku, vratite cijene domova umirovljenika na dosadašnje iznose. Ukoliko ne znate kako, nudim Vam svoju pomoć u izradi prijedloga. Na 7,5 milijardi kuna, trinaest milijuna kuna troškova iz proračuna za domove umirovljenika i zagrebačke umirovljenika ne može i ne smije biti problem.“

"Ima nas zastupnika u Skupštini koji želimo raditi na korist sugrađana i rješavati konkretne probleme. Drago mi je ako su moji napori prepoznati od strane građana."

Jučer sam bio gost kod Ivana Hlupića na Radio Sljemenu u posljednjoj emisiji "Gradska posla" prije ljetne stanke.

Snimku čitave emisije, naš razgovor o svim gradskim političkim i komunalnim aktualnostima, možete poslušati na linku ispod.

http://radio.hrt.hr/radio-sljeme/ep/gradska-posla-tomislav-stojak/259230/

 

 [KULTURA SUKOBA, A NE SURADNJE I KVALITETE]

Prema prvim izjavama nove pročelnice za kulturu, jasno je da fokus rada neće biti na, recimo, povećanju proračuna i jačanju nezavisne kulturne scene, novoj zgradi gradske knjižnice, drugoj sceni HNK, međunarodnoj suradnji s eminentnim kulturnim institucijama i umjetnicima, već nešto sasvim drug.

 

 

 

Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba

 Ulica Nikole Tesle 8, 10000 Zagreb 
Telefon: + 385 1

email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">iOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

© Copyright 2023, Sva prava pridržana, HNS

 

HRVATSKA NARODNA STRANKA – LIBERALNI DEMOKRATI

    • STRANKA KOJA ZAGOVARA MODERNU, GRAĐANSKU
    • DRŽAVU JEDNAKOPRAVNIH I ZADOVOLJNIH GRAĐANA