• DOBRO DOŠLI NA STRANICU!

    Ulica Nikole Tesle 8,10000,Zagreb

      Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba

      Ulica Nikole Tesle 8

                                                            

 
 
 
Facebook GO HNS-a
 
face O
 
 
 
 
 
  

youtube

  

 

 

 

 

PANEL DISKUSIJA: KAKO DO BOLJEG DRUŠTVA?

DG PanelZAGREB, 15. lipnja 2016. - Među prioritetnim ciljevima svakog, pa tako i našeg društva je razvoj kombiniranih socijalnih politika koje vode k društvu temeljenom na napretku, uključenosti, zaštiti i solidarnosti. Za razvijanje i jačanje takve slike društva veliku ulogu, uz državu, preuzimaju i službeni obrazovni sustavi, strukovna obrazovna tijela, poduzeća, socijalni partneri i organizacije civilnog društva.
 
Neosporno je da se uslijed gospodarske krize situacija pogoršala, što je u 21. stoljeću potpuno neprihvatljivo. Stoga je jedan od glavnih ciljeva strategije Europa 2020. do kraja desetljeća izvući iz siromaštva najmanje 20 milijuna ljudi, ali isto također učiniti društvo «zdravim», prosperitetnim, na koncu, sretnijim.
 
Kako odgovoriti na izazove kombinirane socijalne politike, uključenosti i socijalne pravde i kako danas mijenjati opću sliku društva, te kako učiniti da se u društvu valoriziraju pozitivne vrednote, kao i ljudske osobine humanosti, pravednosti ili pozitivne odvažnosti?
 
Odgovore na ta, i mnoga druga pitanja tematizira panel diskusija: Kako do boljeg društva? u organizaciji Podružnice HNS-a Donji grad, koja će se održati u četvrtak, 16. lipnja s početkom u 18.00 sati u Tribini grada Zagreba, Kaptol 27. Panel će otvoriti saborska zastupnica i predsjednica GO Grada Zagreba HNS-a, Anka Mrak-Taritaš.
 
Gosti panelisti su prof. dr. sc. Dubravka Miljković, prof. psihologije Ana Munivrana, dramski umjetnik Vilim Matula i predsjednik Udruge "Životna linija" Tin Pongrac, a moderator panela Dalibor Jakus, predsjednik HNS-ove Podružnice Donji grad.
Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba

 Ulica Nikole Tesle 8, 10000 Zagreb 
Telefon: + 385 1

email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">iOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

© Copyright 2023, Sva prava pridržana, HNS

 

HRVATSKA NARODNA STRANKA – LIBERALNI DEMOKRATI

    • STRANKA KOJA ZAGOVARA MODERNU, GRAĐANSKU
    • DRŽAVU JEDNAKOPRAVNIH I ZADOVOLJNIH GRAĐANA