• Dobro došli na stranicu GO HNS-a Grad Zagreb

  • 13. godina Božićnog druženja sa Centrom za rehabilitaciju Zagreb

  • Božićno druženje sa CRZ Zagreb

  • Ilica 61, 10000 Zagreb

    U dvorištu 1. kat, blizu Britanca

 

 Press konferencija GO HNS-a Grada Zagreba 

 

 

 

 

 

      

                                                            

 
 
 
Facebook i Youtube GO HNS-a
 
face Oyoutube
 
  
  

 

 

 

 

BIMA BUTARA I HRVOJE KOKOTOVIĆ IZABRANI U PREDSJEDNIŠTVO MLADIH HNS-a

oie 793064Ugqol60Zagreb, 5. travnja 2014. - U Zagrebu je održana redovna izborna skupština Mladih HNS-a na kojoj je izabrano novo vodstvo. Novi predsjednik je 27-ogodišnji Ivan Gulam iz Pirovca, inače načelnik općine Pirovac, a na dvogodišnji mandat izabrano je i četvero potpredsjednika, tajnik te sedam članova Predsjedništva od kojih su dvoje predstavnici Mladih HNS-a u Središnjem odboru stranke.
 
Predsjednik Mladih HNS-a Grada Zagreba Bima Butara izabran za potpredsjednika za udruge i podmlatke političkih stranaka, a potpredsjednik zagrebačkog podmlatka HNS-a Hrvoje Kokotović postao je predstavnikom Mladih u Središnjem odboru HNS-a.
 
Novoizabrani predsjednik Mladih HNS-a Gulam zahvalio je Mladima HNS-a što su ga izabrali i prepoznali njegov javni i politički rad kao jednog od najmlađih načelnika u Hrvatskoj te poručio kako će iskustvo koje je stekao kao načelnik svakako primijeniti i na vođenje Mladih HNS-a.
 
"Usmjerit ću se na teme koje smo definirali kao prioritetne za mlade u Hrvatskoj – obrazovanje, zapošljavanje i stanovanje te nastavak liberalne politike usmjerene na zaštitu ljudskih i građanskih prava", poručio je Gulam.
 
"Osim toga, Mladima HNS-a prioritet su i predstojeći europski izbori koje smatramo ključnima za daljnje jačanje liberala u Europi. Zbog toga ćemo sve aktivnosti i energiju usmjeriti u kampanju naših kandidata Joze Radoša i Marina Vučića kao promotora ciljeva i ideja mladih liberala", istaknuo je Gulam.
 
Podršku Mladima izrazio je i član Predsjedništva HNS-a, predsjednik Kluba zastupnika HNS-a u Saboru i HNS-ov kandidat na izborima za Europski parlament Jozo Radoš.
 
"Europa je projekt koji se stalno razvija, a snage koje je nose i guraju da ide dalje i postane prostor potpune otvorenosti, suradnje i razbijanja svih mogućih prepreka su liberali i mladi ljudi koji imaju energije i koji su otvoreniji, kreativniji i racionalniji. Mladi HNS-a su u sebi spojili te dvije stvari koje pokreću Europu naprijed. Europa će im to vratiti", poručio je Radoš ustvrdivši kako EU već sada razvija programe koji idu u prilog boljem životu mladih i otvara vrlo širok prostor za njihovu afirmaciju.
 
Skupština je okupila 70-ak članica i članova Mladih HNS-a iz cijele Hrvatske, a održana je u sklopu dvodnevnog seminara Mladih i partnerske nizozemske stranke VVD na temu "Rješavanje nezaposlenosti mladih kroz reformu tržišta rada".
 
Mladima su se na otvaranju kratko obratili i predsjednik Središnjeg odbora HNS-a i župan Varaždinske županije Predrag Štromar te HNS-ov saborski zastupnik i član Predsjedništva Igor Kolman.
Gradska organizacija

Ilica 61, 10000 Zagreb 
Telefon: + 385 1 4846 106 
Fax: + 385 1 4846 107 
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

© Copyright 2020, Sva prava pridržana, HNS

 

HRVATSKA NARODNA STRANKA – LIBERALNI DEMOKRATI

    • STRANKA KOJA ZAGOVARA MODERNU, GRAĐANSKU
    • DRŽAVU JEDNAKOPRAVNIH I ZADOVOLJNIH GRAĐANA