• DOBRO DOŠLI NA STRANICU!

    Ulica Nikole Tesle 8,10000,Zagreb

      Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba

      Ulica Nikole Tesle 8

                                                            

 
 
 
Facebook GO HNS-a
 
face O
 
 
 
 
 
  

youtube

  

 

 

 

 

TOMISLAV STOJAK U POSJETU "DOBROM DOMU" I "KOSNICI"

Stojak oieZagreb, 16. listopada 2014. - Potpredsjednik HNS-a Grada Zagreba, zastupnik u Gradskoj skupštini i predsjednik Gradske koordinacije za ljudska prava Tomislav Stojak posjetit će u petak, 17. listopada 2014. Ustanovu "Dobri dom" i Prihvatilište za beskućnike "Kosnica".
 
"Dobri dom" ustrojen je 2004. godine odlukom Gradske skupštine Grada Zagreba, a njegova je djelatnost pružanje usluga bez smještaja u sklopu koje pruža pomoć prehrane u pučkoj kuhinji, program prava na dnevni obrok i dostavu obroka na kućnu adresu, pomoć u obiteljskim paketima i djeci u mliječnoj hrani. 
 
Prihvatilište za beskućnike "Kosnica" pruža uslugu noćenja beskućnika. U Zagrebu je prvo Prenoćište za beskućnike osnovano 1945. godine u ulici Grgura Ninskog. Zbog dotrajalosti objekata, Prenoćište je prestalo s radom u prosincu 2010. godine kada je u novo Prihvatilište za beskućnike u Velikoj Kosnici preseljeno 120 korisnika.
 
Ovim posjetom obilježava se Svjetski dan borbe protiv siromaštva i socijalne isključenosti koji je službeno proglasila Glavna skupština Ujedinjenih naroda 1993. godine u spomen na 17. listopada 1987. kada se 100 000 ljudi okupilo u Parizu na otkrivanju spomenika posvećenom borbi protiv siromaštva.
Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba

 Ulica Nikole Tesle 8, 10000 Zagreb 
Telefon: + 385 1

email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">iOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

© Copyright 2023, Sva prava pridržana, HNS

 

HRVATSKA NARODNA STRANKA – LIBERALNI DEMOKRATI

    • STRANKA KOJA ZAGOVARA MODERNU, GRAĐANSKU
    • DRŽAVU JEDNAKOPRAVNIH I ZADOVOLJNIH GRAĐANA