• Dobro došli na stranicu GO HNS-a Grad Zagreb

  • 13. godina Božićnog druženja sa Centrom za rehabilitaciju Zagreb

  • Božićno druženje sa CRZ Zagreb

  • Ulica Nikole Tesle 8, 10000 Zagreb

    U dvorištu 1. kat, blizu Gajeve

 

 Press konferencija GO HNS-a Grada Zagreba 

 

 

 

 

 

      Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba

      Ulica Nikole Tesle 8

                                                            

 
 
 
Facebook GO HNS-a
 
face O
 
 
 
 
 
  

youtube

  

 

 

 

 

RAZGOVORI S GRAĐANIMA POKAZUJU KONKRETNE REZULTATE

Tomislav StojakZagreb, 22. kolovoza 2015. - Ove subote na zagrebačkom Črnomercu održani su drugi „Zagrebački razgovori“ koje je pokrenuo gradski zastupnik i potpredsjednik HNS-a Grada Zagreba Tomislav Stojak nastojeći što intenzivnije komunicirati s građanima Zagreba oko svih pitanja i problema s kojima se suočavaju u svojim kvartovima.
 
„Zagrebački razgovori“ zamišljeni su kao javna, svima dostupna rasprava o kvartovskim problemima s kojima se susreću građani, a o kojima mogu bez bilo kakvih ograda razgovarati sa svojim zagrebačkim zastupnikom. Njihov je cilj otvoriti komunikaciju s građanima o problemima s kojima se susreću u gradskim četvrtima i mjesnim odborima te njihovom razmišljanju o gradskoj politici.
 
„Ovakav pristup daje konkretne rezultate. Prvi „Zagrebački razgovori“ održani su prije više od mjesec dana u Podsusedu, a u međuvremenu su neki kvartovski problemi uspješno riješeni. Kao primjere mogu navesti uređenje dječjeg igrališta i parka u Španskom, saniranje prometnog problema u Donjem gradu te hrpe krupnog otpada na okretištu autobusa u Baštijanovoj ulici“, ističe Tomislav Stojak.
 
Na cijeli niz kvartovskih problema koji se pokušavaju riješiti poput problema s prometom i parkiranjem oko dječjih vrtića Šumska jagoda, Petar Pan i Kustošija, te natkrivanja potoka Kustošak čime bi se riješili i problemi prometa Kustošijanskom i okolnim ulicama nadovezat će se problemi koje su istakli stanovnici Črnomerca. Oni su nezadovoljni pojedinim autobusnim linijama, komunalnim redarstvom, biciklističkim stazama, urbanizmom i upravljanjem poslovnim prostorima u vlasništvu Grada.
 
„Posao gradskog zastupnika izuzetno je velika odgovornost. Taj posao je zadovoljstvo, ali i obveza prema građanima. Gradski zastupnici mogu jako puno napraviti u rješavanju konkretnih komunalnih problema. Mi imamo mogućnost biti spona između građana i gradskih upravnih tijela, gradskih tvrtki, pročelnika i gradonačelnika te im ukazivati na konkretne probleme i njihovu dužnost postupanja“, rekao je Tomislav Stojak te naglasio kako je stoga važno razgovarati sa sugrađanima, slušati ih i zalagati se za rješenja njihovih problema kojima je jedini cilj bolji i kvalitetniji život svih stanovnika Zagreba.
Gradska organizacija

 Ulica Nikole Tesle 8, 10000 Zagreb 
Telefon: + 385 1 4846 106 

email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

© Copyright 2022, Sva prava pridržana, HNS

 

HRVATSKA NARODNA STRANKA – LIBERALNI DEMOKRATI

    • STRANKA KOJA ZAGOVARA MODERNU, GRAĐANSKU
    • DRŽAVU JEDNAKOPRAVNIH I ZADOVOLJNIH GRAĐANA