• Dobro došli na stranicu GO HNS-a Grad Zagreb

  • 13. godina Božićnog druženja sa Centrom za rehabilitaciju Zagreb

  • Božićno druženje sa CRZ Zagreb

  • Ulica Nikole Tesle 8, 10000 Zagreb

    U dvorištu 1. kat, blizu Gajeve

 

 Press konferencija GO HNS-a Grada Zagreba 

 

 

 

 

 

      Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba

      Ulica Nikole Tesle 8

                                                            

 
 
 
Facebook GO HNS-a
 
face O
 
 
 
 
 
  

youtube

  

 

 

 

 

STOJAK: BANDIĆEVANJE - TEATAR APSURDA LOŠEG REŽISERA

Stojak Zagrebancija300615Zagreb, 30. lipnja 2016. - Tomislav Stojak, potpredsjednik zagrebačkog HNS-a, gradski zastupnik i po mišljenju većine novinara jedina dosljedna oporba Milanu Bandiću od prvog dana autor je teksta objavljenog na portalu Zagrebancija.com. Tekst prenosimo u cijelosti:
 
Najnoviji događaji u i oko Zagrebačkog holdinga - smjenjivanje Uprave izabrane putem javnog natječaja, poništavanje njihovih ugovora, nabrajanje 'sedam smrtnih grijeha' bivšim članovima Uprave, degradiranje i poništavanje odluka Nadzornog odbora Holdinga, ostavke članova Nadzornog odbora, pa njihovo žurno povlačenje - najbolje govore i pokazuju kakav se zapravo 'teatar apsurda' izvodi u našem gradu i to u režiji gradonačelnika Milana Bandića.
 
Kako se u posljednje vrijeme vrlo lako može primijetiti da gradonačelnik nije zadovoljan radom većine, da ne kažemo gotovo svih svojih suradnika, postavlja se pitanje što uopće i može napraviti s Holdingom.
 
Osim...
 
Kada je već članovima Nadzornog odbora jasno i nedvosmisleno poručio da moraju misliti isključivo kao i on, da nemaju pravo misliti svojom glavom jer im on to pravi nije niti dao, kada je poništio sve njihove odluke u vezi sada već bivše uprave, s njihove bi strane bilo najpoštenije da podnesu ostavke budući da takav rad nema smisla niti bi itko razuman prema sebi smio dozvoliti takav odnos.
 
A gradonačelnik bi mogao, budući da vjeruje samo sebi, preuzeti mjesto predsjednika Uprave Holdinga. Onda vjerojatno ne bi više bilo razmimoilaženja u mišljenjima! Ili možda bi? 
 
Možda se gradonačelnik Bandić ne bi uspio razumjeti s predsjednikom Uprave Holdinga Bandićem? Što onda slijedi? Smjena na čelnom mjestu Holdinga? Ili je možda sazrelo vrijeme da se razmisli o smjeni na čelu grada? Jer, Zagreb i njegovi građani ne zaslužuju ovakav 'teatar apsurda', a ponajmanje tako lošeg režisera!
 
 
 Članak u izvornom obliku možete pročitati na linku: Zagrebancija.com
 
Izvor: Zagrebancija.com
Gradska organizacija

 Ulica Nikole Tesle 8, 10000 Zagreb 
Telefon: + 385 1 4846 106 

email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

© Copyright 2022, Sva prava pridržana, HNS

 

HRVATSKA NARODNA STRANKA – LIBERALNI DEMOKRATI

    • STRANKA KOJA ZAGOVARA MODERNU, GRAĐANSKU
    • DRŽAVU JEDNAKOPRAVNIH I ZADOVOLJNIH GRAĐANA