• Dobro došli na stranicu GO HNS-a Grad Zagreb

  • 13. godina Božićnog druženja sa Centrom za rehabilitaciju Zagreb

  • Božićno druženje sa CRZ Zagreb

  • Ulica Nikole Tesle 8, 10000 Zagreb

    U dvorištu 1. kat, blizu Gajeve

 

 Press konferencija GO HNS-a Grada Zagreba 

 

 

 

 

 

      Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba

      Ulica Nikole Tesle 8

                                                            

 
 
 
Facebook GO HNS-a
 
face O
 
 
 
 
 
  

youtube

  

 

 

 

 

ZA BANDIĆEVE MEGAPROJEKTE NEMA NOVCA U PRORAČUNU

thumb558-Tomica Stojak-073f830ae730c059fd8983a2cac28a31Zagreb, 23. lipnja 2015. - Grad Zagreb, prema najavama gradonačelnika, uskoro bi trebao krenuti u realizaciju brojnih projekata od kojih neki stoje stotine milijuna kuna. U brojnim infrastrukturnim projektima ističu se dovršetak Branimirove ulice i njeno konačno spajanje s Radničkom cestom, rješenje rotora u Novom Zagrebu te projekti Terme Zagreb i Zagreb na Savi. Osim nedostatka novca, za brojne projekte Grad niti ima potrebnu dokumentaciju, niti je pokrenuo postupke za njeno ishođenje.
 
Gradski zastupnik HNS-a Tomislav Stojak iznio je svoje viđenje mogućeg ostvarenja najavljenih projekata.
 
"To su projekti koji se neće, na žalost svih nas koji živimo u Zagrebu, ostvariti i to zbog više razloga, od kojih je najvažniji da nema novaca u gradskom proračunu. Također, ni jedan od nabrojanih Bandićevih projekata nije niti u fazi pripreme kako bi mogao biti financiran iz gradskog proračuna ili nekih drugih izvora", istaknuo je Stojak.
 
Jedan od najaktivnijih zastupnika zagrebačke Gradske skupštine procjenjuje kako je jedan od problema Grada taj što on funkcionira tek kada njegov prvi čovjek odluči da će funkcionirati.
 
"Kada Bandić ne želi nešto raditi, a bitno je za građane, onda on to sigurno neće raditi. S druge strane ne moramo se vraćati u posljednjih deset godina da vidimo što je sve gradonačelnik izjavljivao, dovoljno se sjetiti njegovih obećanja u kampanji 2013. godine kada je najavljivao metro u Zagrebu, novu zgradu opere, gradske knjižnice i mnoge druge projekte koje u posljednje dvije godine mandata nije ostvario, a nije ih niti pokrenuo", podsjeća Stojak i proziva kako Bandić nema ustvari plan kako bi nešto izgradio što je strateški važno, nego vrijeme pred parlamentarne izbore koristi kako bi se populistički pokušao dodvoriti potencijalnim biračima. Stojak prognozira kako je izvjesno ispunjenje samo jednog Bandićevog projekta, a to su besplatni udžbenici za zagrebačke učenike srednjih škola.
 
 
Cijeli članak možete pročitati na linku: Zagrebinfo.hr
 
Izvor: Zagrebinfo.hr
Gradska organizacija

 Ulica Nikole Tesle 8, 10000 Zagreb 
Telefon: + 385 1 4846 106 

email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

© Copyright 2022, Sva prava pridržana, HNS

 

HRVATSKA NARODNA STRANKA – LIBERALNI DEMOKRATI

    • STRANKA KOJA ZAGOVARA MODERNU, GRAĐANSKU
    • DRŽAVU JEDNAKOPRAVNIH I ZADOVOLJNIH GRAĐANA