• Dobro došli na stranicu GO HNS-a Grad Zagreb

  • 13. godina Božićnog druženja sa Centrom za rehabilitaciju Zagreb

  • Božićno druženje sa CRZ Zagreb

  • Ilica 61, 10000 Zagreb

    U dvorištu 1. kat, blizu Britanca


 

 

 

 

 

 

 

      

                                                            

 
 
 
Facebook GO HNS-a
 
 
face O
 
 
 
 
 
 
  
  

 

youtube

 

 

 

GRADSKA UPRAVA RADI PROTIV SVOJIH SUGRAĐANA

oie 171515164pGFEVq6Zagreb, 24. travnja 2015. - Potaknuti upravo pristiglim dopisom gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića kojim sa skupštinske sjednice koja bi se trebala održati u utorak, 28.4.2015. godine, povlači Prijedlog odluke o izmjenama Odluke o izradi izmjena i dopuna GUP-a Grada Zagreba, kao gradski zastupnici koji svoj rad shvaćaju iznimno ozbiljno i isključivo na dobrobit građana, upozoravamo da ovim potezom gradonačelnik još jedanput dokazuje svoje duboko nepoštivanje potreba građana i investitora.
 
Najnovijim povlačenjem odluke o GUP-u Zagreba samo se dokazuje da nedonošenje GUP-a u zakonskom roku nakon provedene javne rasprave u srpnju 2014. godine nije bilo slučajno, te da gradska uprava na čelu s gradonačelnikom, isključivo radi svojih interesa, radi protiv svojih sugrađana.
 
Nezadovoljstvo građana ovakvim načinom upravljanja Zagrebom sve je veće i mi kao gradski HNS pozivamo insituticije u gradu ili da počnu ozbiljno raditi svoj posao vodeći brigu o svima nama koji živimo i radimo u Zagrebu, ili priznaju da ne mogu i ne znaju i prepuste to nekom drugom.
 
GUP je strateški dokument na kojemu se temelji razvoj i budućnost Zagreba, što očito gradonačelnika i gradsku upravu uopće ne zanima. Najnovijim povlačenjem točke ponovno su onemogućeni mnogi naši sugrađani u Zagrebu da uopće budu u prilici pokrenuti proces legalizacije svojih kuća u kojima žive već desetljećima, a za to je isključivo odgovoran gradonačelnik Milan Bandić.
 
 
Zastupnici HNS-a u Gradskoj skupštini Grada Zagreba
 
Tomislav Stojak, v.r.
 
Vedrana Gujić, v.r.
Gradska organizacija

Ilica 61, 10000 Zagreb 
Telefon: + 385 1 4846 106 
Fax: + 385 1 4846 107 
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

© Copyright 2020, Sva prava pridržana, HNS

 

HRVATSKA NARODNA STRANKA – LIBERALNI DEMOKRATI

    • STRANKA KOJA ZAGOVARA MODERNU, GRAĐANSKU
    • DRŽAVU JEDNAKOPRAVNIH I ZADOVOLJNIH GRAĐANA