• Dobro došli na stranicu GO HNS-a Grad Zagreb

  • 13. godina Božićnog druženja sa Centrom za rehabilitaciju Zagreb

  • Božićno druženje sa CRZ Zagreb

  • Ilica 61, 10000 Zagreb

    U dvorištu 1. kat, blizu Britanca

 

 Press konferencija GO HNS-a Grada Zagreba 

 

 

 

 

 

      

                                                            

 
 
 
Facebook i Youtube GO HNS-a
 
face Oyoutube
 
  
  

 

 

 

 

HNS I HSU IMAJU ZAJEDNIČKI KLUB U GRADSKOJ SKUPŠTINI

y255821613266323Zagreb, 12. lipnja 2013. - HNS i HSU Grada Zagreba potpisali su „Sporazum o osnivanju zajedničkog Kluba HNS-a i HSU-a u Gradskoj skupštini Grada Zagreba u mandatu 2013.-2017.“ svjesni potrebe zajedničkog nastupa u zagrebačkoj Gradskoj skupštini nakon izbora održanih 19.5.2013. godine, a sukladno zajedničkim ciljevima, programskoj bliskosti i iskustvima u dosadašnjoj suradnji, kako na razini Republike Hrvatske, tako i Grada Zagreba.
 
Ovim sporazumom stranke potpisnice temeljit će svoju suradnju na načelima jednakopravnosti, partnerstva i odgovornosti, polazeći od svojih osnovnih programskih vrijednosti, nužnosti snažnije zastupljenosti interesa svoga biračkoga tijela te potrebe za korijenitim političkim i gospodarskim promjenama u Gradu Zagrebu.
 
Stranke potpisnice, potpisom ovog sporazuma naglašavaju programsku komplementarnost svojih stranaka, osobito na području funkcioniranja pravne države. HNS je pritom posebno usmjeren na gospodarstvo, poduzetništvo, obrtništvo, obrazovanje, kulturu i sport, a HSU na pitanja sadašnjeg i minulog rada, zdravstvena, mirovinska i socijalna pitanja te vraćanje starijih u svijet rada promicanjem cjeloživotnog učenja i stjecanjem dodatnih vještina, čime se jamči cjelovit pristup gospodarskim i društvenim problemima i njihovom rješavanju. 
 
Sporazum je u ime HNS-a potpisao Dragan Kovačević, a u ime HSU-a Višnja Fortuna, čelnici Gradskih organizacija HNS-a i HSU-a Grada Zagreba.
 
„Naš Klub podržavat će kvalitetne prijedloge i projekte koji su u interesu Zagreba i njegovih građana, a nekvalitetnim projektima bit ćemo najžešća opozicija“ najavili su Dragan Kovačević i Višnja Fortuna.
Gradska organizacija

Ilica 61, 10000 Zagreb 
Telefon: + 385 1 4846 106 
Fax: + 385 1 4846 107 
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

© Copyright 2020, Sva prava pridržana, HNS

 

HRVATSKA NARODNA STRANKA – LIBERALNI DEMOKRATI

    • STRANKA KOJA ZAGOVARA MODERNU, GRAĐANSKU
    • DRŽAVU JEDNAKOPRAVNIH I ZADOVOLJNIH GRAĐANA