• DOBRO DOŠLI NA STRANICU!

    Ulica Nikole Tesle 8,10000,Zagreb

      Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba

      Ulica Nikole Tesle 8

                                                            

 
 
 
Facebook GO HNS-a
 
face O
 
 
 
 
 
  

youtube

  

 

 

 

 

DRŽAVA SE MORA VIŠE ANGAŽIRATI

"Država se mora više angažirati, po pitanju subvencioniranja vrtića"- poručio je naš saborski zastupnik Predrag Štromar na aktualnom prijepodnevu. Naglasio je kako sva djeca moraju imati jednake uvjete odgoja i obrazovanja, a dostupnost vrtićima jedna je od komponenti koja to i osigurava. Od subvencioniranja pa do izgradnje novih vrtićkih kapaciteta, mjere su, koje će povećati obuhvat djece u vrtićima i time osigurati ne samo bolji položaj mladih obitelji već i kvalitetniji odgoj i obrazovanje od najranije dobi.

 
Besplatni vrtići jedan su od ključnih dijelova programa zbog kojeg HNS podržava rad ove Vlade stoga sam danas na aktualnom prijepodnevu postavio pitanje ministru znanosti i obrazovanja Radovanu Fuchsu kada će se pristupiti realizaciji tog dijela programa i omogućiti besplatni vrtići za svu djecu. Sva djeca moraju imati jednake uvjete odgoja i obrazovanja a dostupnost vrtićima jedna je od komponenti koja to i osigurava. Od subvencioniranja pa do izgradnje novih vrtićkih kapaciteta, mjere su, koje će uvjeren sam povećati obuhvat djece u vrtićima i time osigurati ne samo bolji položaj mladih obitelji već i kvalitetniji odgoj i obrazovanje od najranije dobi. Isto tako, apelirao sam da se prilikom izrade natječaja za gradnju ili dogradnju vrtića, općinama i gradovima omogući da vrtiće iznajme i privatnim predškolskim ustanovama.
Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba

 Ulica Nikole Tesle 8, 10000 Zagreb 
Telefon: + 385 1

email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">iOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

© Copyright 2023, Sva prava pridržana, HNS

 

HRVATSKA NARODNA STRANKA – LIBERALNI DEMOKRATI

    • STRANKA KOJA ZAGOVARA MODERNU, GRAĐANSKU
    • DRŽAVU JEDNAKOPRAVNIH I ZADOVOLJNIH GRAĐANA