• DOBRO DOŠLI NA STRANICU!

    Ulica Nikole Tesle 8,10000,Zagreb

 

 Press konferencija GO HNS-a Grada Zagreba 

 

 

 

 

 

      Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba

      Ulica Nikole Tesle 8

                                                            

 
 
 
Facebook GO HNS-a
 
face O
 
 
 
 
 
  

youtube

  

 

 

 

 

Izgradnja ulice Mate Trbušića pri kraju: Stojak najavljuje realizacije novih projekata

Zagreb 13. kolovoza 2017 - Najaktivniji gradski zastupnik Tomislav Stojak poručio je kako Zagrepčani trebaju izgradnju novih prometnica.

Tomislav Stojak,  HNS-ov zastupnik u Gradskoj skupštini, objavio je jučer putem društvenih mreža, otvaranje nove ulice Mate Trbušića u Budencu. Kako kaže, prije više od godinu dana zajedno s Damirom Pigcem i Mjesnim odborom Budenec, sastao se kako bi rješili problem izgradnje dijela ulice Mate Trbušića. Ovaj dugogodišnji problem u Sesvetama, krenuo je u realizaciju koja je, kako je i sam Stojak priznao, malo previše odužila.

Izgradnja ulice Mate Trbušića privodi se kraju te je Tomislav Stojak  poručio građanima:

Ako nešto dobro i konkretno želiš učiniti za svoj grad i sugrađane, onda to radiš stalno, svakoga dana moraš biti uporan i konstruktivan i ostati svoj, a ne bacati floskule i obećanja zato da bi se “svidio svima”.

Takvih smo se nagledali i naslušali u nedavnoj kampanji za gradonačelnicu/ka! A gdje su oni sada? Gdje su njihovi “veliki projekti” i briga o sugrađanima? Više se ne piju kave po kvartovima s građanima i ne obilaze ulice i trgovi? Ne, to više nije važno! Ili oni kojima je jedini program mijenjanje povijesti i brisanje imena ulica i trgova?

Ovo je, nasuprot takvima, konkretan rezultat dugogodišnjeg rada gradskog zastupnika, onoga koji razgovara sa sugrađanima i sluša njihove stvarne probleme i zahtjeve!’

Također, Tomislav Stojak je najavio realizacije novih projekata važnih za sugrađane u Gornjoj Dubravi te realizaciju njegove inicijative za brže rješavanje velikog prometnog i infrastrukturnog projekta koji je izuzetno važan za Voltino, Rudeš, Špansko, Malešnicu.

Na kraju je poručio kako Zagrepčani trebaju izgradnju novih prometnica, a ne stare prometnice s ‘novim obilježjima’.

 
Izvor: Zagrebinfo
Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba

 Ulica Nikole Tesle 8, 10000 Zagreb 
Telefon: + 385 1

email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">iOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

© Copyright 2023, Sva prava pridržana, HNS

 

HRVATSKA NARODNA STRANKA – LIBERALNI DEMOKRATI

    • STRANKA KOJA ZAGOVARA MODERNU, GRAĐANSKU
    • DRŽAVU JEDNAKOPRAVNIH I ZADOVOLJNIH GRAĐANA