• DOBRO DOŠLI NA STRANICU!

    Ulica Nikole Tesle 8,10000,Zagreb

 

 Press konferencija GO HNS-a Grada Zagreba 

 

 

 

 

 

      Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba

      Ulica Nikole Tesle 8

                                                            

 
 
 
Facebook GO HNS-a
 
face O
 
 
 
 
 
  

youtube

  

 

 

 

 

Čestitamo Vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja

 

U Zagrebu 4. kolovoza 2017 - Svim hrvatskim braniteljima, našim dragim sugrađankama i sugrađanima, kao i svim hrvatskim građankama i građanima, upućujemo iskrene čestitke povodom obilježavanja 5. kolovoza, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja.

 

 

Dan je to kada obilježavamo i 22. godišnjicu vojno - redarstvene akcije Oluja i s ponosom i zahvalnošću sjećamo se velike i hrabre pobjede Hrvatske vojske kojom je Hrvatskoj otvoren put da postane slobodna i sigurna zemlja, dom svim građanima koji će sutra, preuzimajući odgovornost za svoju budućnost, biti najbolji uzor svojoj djeci. 
 
 
Vjerujemo da će nas trnovit i odgovoran put kojim koračamo dovesti do cilja kojemu svi težimo, a to je dostojanstven i kvalitetan život svakog građanina u svakom dijelu Hrvatske.
 
Prisjećajući se dana ponosa, odajemo duboko poštovanje svim hrvatskim braniteljima koji su nas najviše zadužili jer su svoje život dali za slobodu, neovisnost i cjelovitost Hrvatske. Na svima nama je da dokažemo da nisu uzalud položili živote za našu bolju budućnost.
Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba

 Ulica Nikole Tesle 8, 10000 Zagreb 
Telefon: + 385 1

email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">iOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

© Copyright 2023, Sva prava pridržana, HNS

 

HRVATSKA NARODNA STRANKA – LIBERALNI DEMOKRATI

    • STRANKA KOJA ZAGOVARA MODERNU, GRAĐANSKU
    • DRŽAVU JEDNAKOPRAVNIH I ZADOVOLJNIH GRAĐANA