• DOBRO DOŠLI NA STRANICU!

    Ulica Nikole Tesle 8,10000,Zagreb

      Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba

      Ulica Nikole Tesle 8

                                                            

 
 
 
Facebook GO HNS-a
 
face O
 
 
 
 
 
  

youtube

  

 

 

 

 

PROBLEM MANJE U GRADU: II. Rudeški ogranak zatvoren betonskom preprekom

U Zagrebu 4. kolovoza 2017 -  Zatvaranje dijela ulice za promet predložili smo radi svakodnevnog ugrožavanja sigurnosti građana, objasnio je gradski zastupnik Tomislav Stojak koji je iniciajtivu pokrenuo u suradnji sa samim stanovnicima II. Rudeškog ogranka

Ulica II. Rudeški ogranak, inače označena kao slijepa, konačno je zatvorena betonskom preprekom. Inicijativu da se to učini pokrenuo je gradski zastupnik Tomislav Stojak u suradnji sa sa susjedima iz spomenute ulice.

– Susjedi su to tražili od gradskih vlasti dulje vrijeme. Stvar je konačno riješena nakon dopisivanja i razgovora s resornim gradskim uredom i nadležnim službama. Zatvaranje dijela ulice za promet predložili smo radi svakodnevnog ugrožavanja sigurnosti građana – kaže Tomislav Stojak.

– Nekome možda sitno, ali mojim susjedima u II. Rudeškom ogranku jako bitno – poručuje Stojak i zaključuje kako mu je drago da je svojim angažmanom kao gradski zastupnik još jedanput bio u prilici pomoći sugrađanima.

Izvor: Zagrebancija

Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba

 Ulica Nikole Tesle 8, 10000 Zagreb 
Telefon: + 385 1

email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">iOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

© Copyright 2023, Sva prava pridržana, HNS

 

HRVATSKA NARODNA STRANKA – LIBERALNI DEMOKRATI

    • STRANKA KOJA ZAGOVARA MODERNU, GRAĐANSKU
    • DRŽAVU JEDNAKOPRAVNIH I ZADOVOLJNIH GRAĐANA