• DOBRO DOŠLI NA STRANICU!

    Ulica Nikole Tesle 8,10000,Zagreb

      Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba

      Ulica Nikole Tesle 8

                                                            

 
 
 
Facebook GO HNS-a
 
face O
 
 
 
 
 
  

youtube

  

 

 

 

 

6. kolovoza 2017. godine navršava se osam godina otkad nas je napustila Savka Dabčević - Kučar, osnivačica i doživotna počasna predsjednica HNS-a.

 U Zagrebu 2.kolovoza 2017 - U nedjelju, 6. kolovoza 2017. godine navršava se osam godina otkad nas je napustila Savka Dabčević - Kučar, osnivačica i doživotna počasna predsjednica HNS-a.

Uoči obljetnice, u znak sjećanja na jednu od najznačajnijih hrvatskih političarki, izaslanstvo HNS-a položit će vijenac i zapaliti svijeće na njezinom posljednjem počivalištu na zagrebačkom groblju Mirogoj, sutra, u četvrtak, 3. kolovoza 2017. godine.

Izaslanstvo će krenuti u 9 sati s glavnog ulaza na groblje, a predvodit će ga v.d. predsjednika HNS-a, potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar.

U izaslanstvu će biti ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak, saborska zastupnica HNS-a Marija Puh, član Predsjedništva HNS-a i gradski zastupnik HNS-a u Gradskoj skupštini Grada Zagreba Tomislav Stojak te drugi istaknuti članovi stranke.

Savka Dabčević - Kučar bila je osoba koja je ostavila dubok trag u hrvatskoj povijesti borbom za hrvatsku državnost 1971. godine u vrijeme Hrvatskog proljeća. Bila je žena ispred svog vremena, a cijeli njen život poruka da politika može i mora biti časna profesija. Ponosni smo što smo je imali i što je utkana u temelje naše stranke. 

 

Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba

 Ulica Nikole Tesle 8, 10000 Zagreb 
Telefon: + 385 1

email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">iOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

© Copyright 2023, Sva prava pridržana, HNS

 

HRVATSKA NARODNA STRANKA – LIBERALNI DEMOKRATI

    • STRANKA KOJA ZAGOVARA MODERNU, GRAĐANSKU
    • DRŽAVU JEDNAKOPRAVNIH I ZADOVOLJNIH GRAĐANA