• DOBRO DOŠLI NA STRANICU!

    Ulica Nikole Tesle 8,10000,Zagreb

 

 Press konferencija GO HNS-a Grada Zagreba 

 

 

 

 

 

      Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba

      Ulica Nikole Tesle 8

                                                            

 
 
 
Facebook GO HNS-a
 
face O
 
 
 
 
 
  

youtube

  

 

 

 

 

Najaktivniji gradski zastupnik: Tomislav Stojak najavio značajne promjene u Rudešu

U Zagrebu 30.srpnja 2017 - Za Zagrepčane dostupan u bilo koje doba dana i noći.

HNS-ov gradski zastupnik Tomislav Stojak svakako drži titulu najaktivnijeg gradskog zastupnika i nerijetko ga viđamo i na terenu, a ne samo u klupama. Na prvom su mu mjestu, kaže, Zagrepčani i Zagrepčanke, a trudi se napraviti što više za boljitak grada.

Iako je trenutno na godišnjem odmoru, ustvrdio je da je za građane dostupan u bilo koje doba dana i noći.

Ovih dana aktualno je s kolegama i kolegicama radio na problemima u kvartu Rudeš. Naime, u srijedu 26. srpnja održana je druga sjednica Vijeća Mjesnog odbora Rudeš na kojoj su raspravljali o problematici dječjih igrališta i parkova u kvartu.

Zaključeno je da će se aktivnosti po pitanju uređenja postojećih i gradnje novih dječjih igrališta intenzivirati, te da će to biti jedan od prioriteta u aktivnostima mjesnog odbora. Zatražili smo od nadležnih gradskih tijela da se u Rudešu postavi i više koševa za smeće, budući da smo svi primijetili da ih nema dovoljno.

Također, analiziran je plan malih komunalnih akcija za ovu godinu, dogovoreno je da će se na idućoj sjednici mjesnog odbora, koja je predviđena za održavanje do kraja kolovoza, napraviti detaljnija analiza trenutnog stanja i izvršenja komunalnih akcija u Rudešu, te procijeniti treba li postojeći plan mijenjati.

Od prije par dana u Rudešu je krenulo uklanjanje ambrozije, mjesni je odbor, preko svog predsjednika, izvijestio nadležne gradske službe o lokacijama na kojima je ona primijećena, te se nadamo da će se s većine njih i ukloniti. Ukoliko primijetite negdje da to nije učinjeno, molimo vas da nam javite.

Na kraju, još jedna informacija za sve Rudešane. Početkom mjeseca rujna, nakon sezone godišnjih odmora, članovi mjesnog odbora krenuti će s dežurstvima u prostorijama Mjesnog odbora Rudeš, Rudeška 71, svake druge srijede i subote u mjesecu. Na taj će način svi zainteresirani sugrađani imati priliku direktno svojim izabranim vijećnicima iznijeti sve primjedbe, prijedloge i inicijative“, kazao je gradski zastupnik Tomislav Stojak.

Izvor: Zagreb.info 

Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba

 Ulica Nikole Tesle 8, 10000 Zagreb 
Telefon: + 385 1

email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">iOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

© Copyright 2023, Sva prava pridržana, HNS

 

HRVATSKA NARODNA STRANKA – LIBERALNI DEMOKRATI

    • STRANKA KOJA ZAGOVARA MODERNU, GRAĐANSKU
    • DRŽAVU JEDNAKOPRAVNIH I ZADOVOLJNIH GRAĐANA