• DOBRO DOŠLI NA STRANICU!

    Ulica Nikole Tesle 8,10000,Zagreb

 

 Press konferencija GO HNS-a Grada Zagreba 

 

 

 

 

 

      Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba

      Ulica Nikole Tesle 8

                                                            

 
 
 
Facebook GO HNS-a
 
face O
 
 
 
 
 
  

youtube

  

 

 

 

 

HNS se protivi blokadi hrvatskih prometnica u jeku turističke sezone

Zagreb, 28. lipnja 2017. – Potaknuti najnovijom akcijom taksista diljem Hrvatske koji prosvjeduju zbog Ubera HNS poziva Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture da što prije uputi prijedlog izmjena Zakona o prijevozu u cestovnom prometu u javnu raspravu.

U tu svrhu osnovana je i radna skupina koja je okupila predstavnike svih zainteresiranih strana kako bi se u što skorije vrijeme riješila sva otvorena pitanja i postigao dogovor na dobrobit svih. Tek kada sve strane postignu dogovor, kreće javna rasprava, a do tada najveću cijenu plaćaju hrvatski građani i turisti.

HNS se protivi blokadi hrvatskih prometnica u jeku turističke sezone i još jednom poziva na konstruktivan dogovor i smirivanje strasti, jer potražnja za uslugom Ubera očito postoji i koristi se diljem svijeta.

Također, ponavljamo da je u vrijeme razvoja novih tehnologija, želje za što slobodnijim tržištem i što jeftinijim uslugama, potreba za Uberom sasvim logična, a rast modernih tehnologija u 2017. godini neminovan i nipošto se ne smije kočiti.

Kao liberalna stranka zalažemo se za podršku inovacijama i novim rješenjima koja će svakome dati priliku da odluči što je za njega najbolje.

HNS je uvijek bio za liberalizaciju tržišta, ali uz jasan regulacijski okvir koji podrazumijeva nedvosmislena prava, kao i odgovornosti. Stoga, pozivamo sve strane na dogovor i poštivanje regulative te ćemo u svakom trenutku biti na raspolaganju za iznalaženje najboljeg rješenja.

Središnji ured HNS-a.

Dakle, opet oni koji žele sačuvati vlastite sitne interese ispred općeg dobra, blokiraju normalan život svima ostalima.

Stoga, resorno ministarstvo mora konačno preuzeti na sebe odgovornost koju ima i što žurnije pustiti izmjene zakona u proceduru, kako bi svi mogli koristiti kvalitetnije i jeftinije usluge!

#GoUber                         Gradski zastupnik: Tomislav Stojak

Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba

 Ulica Nikole Tesle 8, 10000 Zagreb 
Telefon: + 385 1

email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">iOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

© Copyright 2023, Sva prava pridržana, HNS

 

HRVATSKA NARODNA STRANKA – LIBERALNI DEMOKRATI

    • STRANKA KOJA ZAGOVARA MODERNU, GRAĐANSKU
    • DRŽAVU JEDNAKOPRAVNIH I ZADOVOLJNIH GRAĐANA